Mer om praktiken

 

Växjö Veterinärpraktik upphör,
30% på foder och handelsvaror t om 29/3

Jag vill på detta sätt tacka alla mina trogna kunder, människor och djur, för dessa år då jag ägt och drivit Växjö Veterinärpraktik. Många av er har jag sett både som kunder och goda vänner.

Nu ska jag gå vidare i livet genom att bli anställd veterinär på Distriktsveterinärerna i Växjö och Alvesta. Jag hoppas att ni vill följa med dit både för veterinärvård och foderköp.

På mottagningen i Växjö kommer det att finnas samma fodersorter som jag har sålt. Era rabattkort och vaccinationspåminnelser kommer att skötas från Distriktsveterinärerna. Mottagningen i Växjö finns på Hjalmar Petris väg 50 och i Alvesta Järnvägsparken 1D . Tel nr 010-1229700.

Till och med 29/3 säljer jag ut foder och handelsvaror i Växjö Veterinärpraktiks lokaler med 30% rabatt.

Med önskan om återseende/Therése