Foder för hundar och katter

Vi har ett stort utbud av foder

Bra matvanor för hund

Utfodring av din hund innebär inte bara att ge den något att äta. Hundens livskvalitet och hälsa går hand i hand med ett balanserat näringsintag. Fodermängd och näringssammansättning är bara några av de faktorer som varierar från valp till vuxen hund, från små till stora raser, från dräktiga och digivande tikar till steriliserade hundar, från aktiva till äldre hundar osv.

Forskningen har gjort stora framsteg när det gäller att förstå och utveckla foder för att optimera närings- och hälsotillståndet hos hundar. Detta främjar hundens välbefinnande och livskvalitet och hjälper till att bevara hundens hälsa. Tack vare detta lever hundar numera längre än förr.

De foder som finns representerade här lagerhålls normalt.

HUNDFODER

Klicka på bild

Bra matvanor för katter

Tack vare snabba forskningsframsteg har foder som tillgodoser kattens speciella näringsbehov utvecklats. Katter behöver mer protein och fett i sitt foder än hundar och deras relativt korta tarmkanal försvårar upptaget av kolhydrater. För att inte få näringsbrist är det nödvändigt med tillsats av vissa speciella näringsämnen direkt i fodret, då katten inte själv kan producera dessa. Tack vare välanpassad kost lever katter numera längre än förr.

KATTFODER

Klicka på bild

VÅRA LEVERANTÖRER